Με την παρουσία 10.000 οπαδών διεξήχθη το συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το ραντεβού δόθηκε στην Καμάρα, στην οδό Εγνατίας και παρακείμενες κάθετες οδούς και ακολούθησε πορεία μέχρι το γήπεδο της Τούμπας και πίσω.

Στη συγκέντρωση βρέθηκε πλήθος όλων των ηλικιακών αποχρώσεων και κυριάρχησαν τα αντικυβερνητικά συνθήματα των οπαδών του ΠΑΟΚ, που είχαν σαν αποδέκτη τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΕΕΑ. Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν την παραίτηση του υφυπουργού Αθλητισμού και στα συνθήματά τους απαίτησαν διαλεύκανση της υπόθεσης και απόδοση του ΠΑΟΚ χωρίς τιμωρία στην συνέχεια της σεζόν. Μεταξύ των συγκεντρωμένων βρέθηκαν διοικούντες του συλλόγου, άνθρωποι όλων των τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ, βετεράνοι ποδοσφαιριστές και παλιοί αθλητές άλλων τμημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γύρω από τον χώρο της συγκέντρωσης υπήρξε μεγάλη αστυνομική δύναμη που επιτήρησε τον χώρο του συλλαλητηρίου, καθώς και τον χώρο της ΔΕΘ, που ήταν σε απόσταση 200 μέτρων από τη συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ελεύθεροι αφέθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που είχαν προσαχθεί χθες το βράδυ για την παρέμβασή τους στα πολιτικά γραφεία δύο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Ο βουλευτής, Σταύρος Καλαφάτης, με δήλωσή του γνωστοποίησε πως δεν θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση σε βάρος των 20 προσαχθέντων, προσθέτοντας ότι «προέχει η κοινωνική ηρεμία».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης