Σαββίδης: «Καλύψτε το -7 και θα ανταμειφθείτε»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020, 17:10
Σαββίδης: «Καλύψτε το -7 και θα ανταμειφθείτε»

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ μέσω skype και τόνισε ότι αν καλύψουν διαφορά επτά πόντων από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία θα ανταμειφθούν στο τέλος της χρονιάς.

Ο ηγέτης του ΠΑΟΚ θέλει ο «Δικέφαλος του Βορρά» να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και να την φτάσει στο σημείο που θα χάριζε το πρωτάθλημα πριν ενεργοποιηθεί η τιμωρία για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

 «Αν καλύψετε το -7 για μένα θα είστε πρωταθλητές και θα ανταμειφθείτε ανάλογα», ανέφερε και τόνισε:

«Σας ευχαριστώ για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκατε στην ανάγκη για μείωση των αποδοχών στα συμβόλαια, καθώς έτσι βοηθήσατε στην ομαλή λειτουργία της ομάδας λόγω του κορωνοϊού αλλά και του Financial Fair Play. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, και δεν θα ξεχάσω αυτό που κάνατε για την ομάδα. Περιμένω να τα δώσετε όλα στους αγώνες που απομένουν. Θέλω να ξέρετε πως αν καταφέρετε να καλύψετε τη διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, για μένα θα είναι σα να έχετε πάρει το πρωτάθλημα και η ανταμοιβή σας θα είναι σα να είστε πρωταθλητές».

Οι παίκτες ανέφεραν για το θέμα των μειώσεων: «Ήταν υποχρέωσή μας να αντιμετωπίσουμε με κατανόηση το αίτημα για μειώσεις και να βοηθήσουμε τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μέχρι το φινάλε της σεζόν, θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020, 17:12