ΠΑΟΚ- Μπεσίκτας (21:00, OPEN TV) και Τίρανα-Ερυθρός Αστέρας ανοίγουν απόψε την αυλαία της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League 2020-21, με μονές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Την Τετάρτη θα ακολουθήσουν ακόμα δέκα παιχνίδια, ενώ η συνάντηση της Γιουνγκ Μπόις αναβλήθηκε, μιας και ο προκριματικός αγώνας (για την Παρασκευή 21/8) ανάμεσα στην ΚΙ Κλάκσβικ των Νησιών Φερόε και της Σλοβάν Μπρατισλάβα δεν έγινε, αφού ένας παίκτης από την ομάδα της Σλοβακίας βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η UEFA. Μάλιστα, η ομάδα της Μπρατισλάβας αποκλείστηκε άνευ αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ομάδες που θα αποκλειστούν στον β΄ προκριματικό του Champions League θα συνεχίσουν στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» η νίκη πρόκριση είναι ο μοναδικός στόχος ώστε να συνεχίσει το όνειρο των ομίλων του Champions League, να έχει την ευκαιρία να μαζέψει βαθμούς και να προσθέσει χρήματα στα ταμεία του.

Το ματς είναι νοκ-άουτ και στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι στην άδεια Τούμπα θα βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπεσίκτας, που δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζει σύστημα 3-4-2-1 με στόχο το «μηδέν» στην άμυνα. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδης θα συμπληρώνουν την τριάδα στην άμυνα. Στα άκρα θα βρεθούν ο Ροντρίγκο ή ο Λημνιός δεξιά και ο Γιαννούλης αριστερά, ενώ Σβαμπ και Ελ Καντουρί θα συμπληρώνουν την τετράδα μπροστά από τα στόπερ. Επιθετικά δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις, αφού ο Άκπομ θα είναι στην κορυφή, με τους Πέλκα και Μπίσεσβαρ να έχουν προβάδισμα να τον πλαισιώσουν.

Για την Μπεσίκτας ο Σεργκέν Γιαλτσίν θα παρατάξει τον Ερσίν κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα αποτελούμενη από τους Ενσακαλά, Γουελιντάν, Βίντα και Λενς, στα χαφ τους Οζιακούπ και Χάτσινσαν. Μπροστά τους θα βρίσκονται οι Μενσά, Μπάιντ και Ενκουντού, ενώ προωθημένος θα είναι ο Λαρίν.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ιταλός, Ντοβέρι με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πασέρι και Τσεκόνι, ενώ τέταρτος ο επίσης Ιταλός Καλβαρέζε.

Τα ζευγάρια της Β΄προκριματικής φάσης:

Τρίτη 25/8

21:00 ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)- Μπεσίκτας (Τουρκία) – OPEN TV

21:00 Τίρανα (Αλβανία)- Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Τετάρτη 26/8

Αλκμάαρ (Ολλανδία) – Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)- Σερίφ (Μολδαβία)

Τσέλιε (Σλοβενία)- Μόλντε (Νορβηγία)

Σούντουβα (Λιθουανία) – Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Μίντιλαντ (Δανία)

Ντιναμό Μπρεστ (Λευκορωσία)-Σαράγεβο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)-Ομόνοια (Κύπρος)

Κλουζ (Ρουμανία) – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Σέλτικ (Σκωτία)- Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)

Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)- Κλάκσβικ (Νησιά Φαρόε)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης