Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, ο ΠΑΟΚ πέρασε χθες και από τα Περιβόλια Χανίων με 3-1 και κατέκτησε την 19η φετινή του νίκη, που αποτελεί ισοφάριση της καλύτερης αντίστοιχης επίδοσης του από το 2000 και μετά, όταν την σεζόν 2010-11 είχε επί παρουσίας στον πάγκο του Φερνάντο Σάντος επίσης 19 νίκες σε πρωτάθλημα 16 ομάδων.

Τώρα ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς βολιδοσκοπεί μια ακόμα καλύτερη επίδοση αν νικήσει την Κυριακή την Κέρκυρα στο γήπεδο Τούμπας, αφού θα φτάσει τις 20. Για το παιχνίδι αυτό με την ομάδα των επτανήσων, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς έχει δρομολογήσει να «καθαρίσει» το ποινολόγιο των παικτών του και για τον λόγο αυτό έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους από κάρτες τέσσερις παίκτες του. Πρόκειται για τους Στέφανο Αθανασιάδη, Μάριν Λέοβατς, Σάκχοφ και Βαρέλα που αντίκρισαν χθες κίτρινες κάρτες. Ο Ουκρανός μέσος στο χθεσινό παιχνίδι συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της ποινής του κόντρα στους Κερκυραίους και στο πρώτο ματς των πλέι οφ, ενώ ο Βαρέλα έφτασε τις τέσσερις κίτρινες και δεν θα είναι στη διάθεση του Ίβιτς μόνο στο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας των παικτών του ΠΑΟΚ προβλέπει αποφόρτιση όσων αγωνίστηκαν χθες και είσοδο σύντομης προετοιμασίας για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Πέμπτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: «Διπλό» στα Περιβόλια και δεύτερη θέση για τον ΠΑΟΚ, 3-1 τον Πλατανιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης