Μεγάλη είναι η αστυνομική κινητοποίηση για την περιφρούρηση της τάξης στη Λαμία με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα της Super League μεταξύ ΠΑΣ Λαμία και ΠΑΟΚ.

Μέχρι νωρίς το απόγευμα έχουν σημειωθεί δεκάδες προσαγωγές, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις αυτοκίνητα με ΠΑΟΚτσήδες γύρισαν (;) Θεσσαλονίκη. Γεγονός είναι ότι περισσότερoi από 300 εκδρομείς από Θεσσαλονίκη κατέφθασαν με κάθε τρόπο από χθες στη Λαμία προσπαθώντας να βρουν τρόπο να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Δεν είναι υπερβολή ότι στην κυριολεξία παίζουν “κρυφτοκυνηγητό” με τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην εντοπισθούν εωσότου προσεγγίσουν το ΔΑΚΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το βράδυ επίσης της Παρασκευής δεκάδες αστυνομικοί περιφρουρούν τη Φθιωτική πρωτεύουσα, ενώ από το μεσημέρι ενισχύθηκαν με εφτά διμοιρίες των ΜΑΤ και συναδέλφους τους από όλα τα Τμήματα της Φθιώτιδας.

Δείτε ενδεικτικά φωτογραφίες από τα μέτρα τάξης που υπάρχουν στο ΔΑΚΛ, το οποίο για να το προσεγγίσετε πρέπει είτε να έχετε εισιτήριο διαρκείας είτε πρόσκληση και απαραίτητα να μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ο νόμιμος κάτοχος. Η προσέλευση των Λαμιωτών φιλάθλων έχει ξεκινήσει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: lamiareport.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης