Το… φλερτ της Παλμέιρας με τον Αμπέλ Φερέιρα οδεύει προς γάμο.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται στη Βραζιλία, όπου παρουσιάζουν ως τελειωμένη την υπόθεση, κάνοντας λόγο για προφορική συμφωνία της ομάδας από το Σάο Πάολο με τον Πορτογάλο προπονητή του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει επικαλούμενος νεότερες πληροφορίες ο ρεπόρτερ, Μπρούνο Αντράντε, η βραζιλιάνικη ομάδα αποφάσισε να κινηθεί για τον τεχνικό του «δικεφάλου» του Βορρά, υπογραμμίζοντας ότι έχει επιτευχθεί ήδη προφορική συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο διετούς ή τριετούς διάρκειας.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πέσουν στα τέλη της εβδομάδας.

 

Κι όλα αυτά την ώρα που ο ΠΑΟΚ τηρεί σιγή ιχθύος, επιλέγοντας να ρίξει το βάρος στο αυριανό παιχνίδι με τη Γρανάδα, με την υποσημείωση πως τα πάντα θα συζητηθούν μετά την αναμέτρηση με τους Ισπανους.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τους Θεσσαλονικείς ότι τους έχει γίνει μία πρώτη κρούση των Βραζιλιάνων για τον 41χρονο προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, νωρίτερα οι Βραζιλιάνοι ανέφεραν ότι η Παλμέιρας θα καταβάλλει στον «δικέφαλο» του Βορρά το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ για να συναινέσει στη μετακόμιση του Φερέιρα στην ομάδα του Σάο Πάολο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης