O Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης έκανε τη Δευτέρα παρέμβαση κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης του ΚΚΕ στη Βουλή, προαναγγέλλοντας κυρώσεις στον «δικέφαλο» του Βορρά και για τη μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Άρη υπήρχαν και κάποιοι που δεν είχαν εμβολιαστεί και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να τους είχε επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι ομάδες θα πρέπει να ελέγχουν τους φιλάθλους που εισέρχονται στο γήπεδο» καθώς σε αντίθετη περίπτωση «θα υποστούν τις συνέπειες και τις ποινικές ευθύνες που υπάρχουν για τη μη διασπορά του κορωνοϊού» τόνισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «δυστυχώς πληροφορήθηκα ότι από τις συλλήψεις που έγιναν χθες στα επεισόδια της Τούμπας υπάρχει κόσμος που είχε εμβολιαστεί. Πράγμα που σημαίνει ότι μια συγκεκριμένη ομάδα δεν έκανε σωστά τους ελέγχους που έπρεπε για να μπουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο.

Και συνεπώς, πέρα από τις κυρώσεις που προβλέπονται και έχουν να κάνουν με τη βία στα γήπεδα, θα επιβληθούν και οι κυρώσεις που έχουν να κάνουν με την τήρηση των μέτρων για την πανδημία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα για τα υγειονομικά μέτρα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης – Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκαν οι 4 συλληφθέντες, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, 16:34

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης