Δώδεκα χρόνια πέρασαν από το περιβόητο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο απ’ ό,τι φαίνεται η κόντρα του Πάμπλο Γκαρσία με τον Ντιόγκο καλά κρατεί.

Αυτή τη φορά ο Ουρουγουανός και ο Βραζιλιάνος δεν κοντραρίστηκαν στο γήπεδο αλλά μέσω του Instagram, όπου είχαν μία online… στιχομυθία σε καθόλου φιλικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή στάθηκε μια πρόσφατη ανάρτηση του πρώην μέσου του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του συλλόγου, την οποία συνόδευσε φωτογραφία με καρέ από τη γροθιά που είχε ρίξει στον Βραζιλιάνο επιθετικό, o oποίος εκείνο το διάστημα φορούσε τη φανέλα των Πειραιωτών.

 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Χρονια πολλα ΠΑΟΚΑΡΑ μου 94 ΧΡΟΝΙΑ γεματα ΚΑΡΔΙΑ , ΨΥΧΗ και HUEVOS Feliz cumple PAOKARA mio 94 años llenos de corazon alma y huevos

A post shared by PABLO GARCIA(5) (@charrua5) on

 

 

Στο εν λόγω ποστ σχολίασε ο Ντιόγκο, ο οποίος έγραψε στα αγγλικά: «Πάμπλο, πες στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τα δύο δόντια που σου έβγαλα και για τους τίτλους που κατέκτησα σε αντίθεση με εσένα».

Η απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος πλέον εργάζεται στα τμήματα Υποδομής του «δικεφάλου του Βορρά», ήταν άμεση. Συγκεκριμένα έγραψε στον 32χρονο ποδοσφαιριστή: «Βραζιλιάνε, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά τα Κύπελλα είναι βρόμικα. Και σε χτύπησα σαν άνδρας, όχι από πίσω σαν κότα. Κι όποτε θες, ακόμα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης