Με τους Σουηδούς, Μάρκους Μπεργκ και Βίκτορ Κλάεσον να πετούν «φωτιές» στην επίθεση, η Κράσνονταρ έκανε… φύλλο και φτερό την Κίμκι, την οποία συνέτριψε με 7-2 για την 8η αγωνιστική της ρωσικής Premier League και περιμένει πλέον με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία τον ΠΑΟΚ, την Τρίτη (22/09) στο πρώτο παιχνίδι τους για τα πλέι-οφ του Champions League.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού άνοιξε το σκορ στο 19′, με δεύτερη προσπάθεια, αφού απέτυχε να νικήσει αρχικά στην εκτέλεση πέναλτι τον Λαντράτοφ, ενώ στο 23΄ ο Κλάεσον έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι «αντέδρασαν» κι έφεραν το ματς στα ίσα με δύο τέρματα του Κοριάν (27′, 42′ πέν.), όμως στη συνέχεια… έβρεξε γκολ από την πλευρά της Κράσνονταρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κλάεσον με το δεύτερο προσωπικό γκολ του στο 45′ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να σκοράρουν κατά… ριπάς, φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 7-2 με τα τέρματα των Βιλένα (52′), Καμπέλα (62′), Ουτκίν (74′) και Σουλεϊμάνοφ (89′).

Η σύνθεση της Κράσνονταρ (4-2-3-1): Σαφόνοφ, Πετρόφ, Μαρτίνοβιτς, Ντα Σίλβα Παντελάο, Ραμίρες (69′ Σμολνίκοφ), Όλσον, Βιλένα (76′ Σπερτσιάν), Βάντερσον, Καμπέλα (69′ Ουτκίν), Κλάεσον (76′ Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ (79′ Κουτονόι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης