Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη στον ΠΑΟΚ, καθώς με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις και αφού προηγουμένως είχαν υποβληθεί όλα τα μέλη της στα απαραίτητα τεστ, βρέθηκαν πέντε περιστατικά κορωνοϊού.

Τα τέσσερα αφορούν σε ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ενώ θετικός στον Covid-19 βρέθηκε κι ένα μέλος του σταφ της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι φυσικό άμεσα ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο και οι νοσούντες τέθηκαν ήδη σε καραντίνα, ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά του ιού στον «δικέφαλο» του Βορρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι θα είναι ακόμα πιο εντατικοί τις επόμενες μέρες στον σύλλογο για ευνόητους λόγους.

Ο Γκαγκάτσης παρουσίασε τον Μπότο στους παίκτες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ ο νέος αθλητικός διευθυντής Ζοσέ Μπότο παρουσιάστηκε στην ομάδα πριν την έναρξη της προπόνησης από τον αντιπρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος είπε: «Είναι χαρά μας να σας παρουσιάζουμε τον νέο αθλητικό διευθυντή, τον Ζοσέ Μπότο.

Στο εξής είναι ο υπεύθυνος για όλα τα ζητήματα της ομάδας, έχει τον απόλυτο έλεγχο. Σεβαστείτε τον και υποστηρίξτε τον με όλες σας τις δυνάμεις. Σας εύχομαι μια καλή χρονιά. Προσέξτε πάρα πολύ όλες σας τις δραστηριότητες. Τα νέα δεδομένα της πανδημίας απαιτούν τη μέγιστη προσοχή, κυρίως για να είστε εσείς υγιείς, αλλά και για το καλό της ομάδας».

Από τη μεριά του ο Μπότο δήλωσε: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Θα με βλέπετε συχνά, μου αρέσει να έρχομαι στις προπονήσεις και πάντα θα είμαι ανοικτός σε όποιον θέλει να μου μιλήσει. Όχι εδώ, γιατί είναι ο ιερός χώρος για τους προπονητές και τους παίκτες, αλλά στο γραφείο μου. Θα είμαι δίπλα σας συνεχώς».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλωσόρισε και αυτός τον Ζοσέ Μπότο, λέγοντάς του: «Καλωσήρθες! Είσαι πλέον μέλος και μάλιστα σημαντικό της ισχυρότερης ομάδας, που χτίζεται αυτή την εποχή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης