Την ανωτερότητα της Τσέλσι παραδέχτηκε ο Δημήτρης Πέλκας στις δηλώσεις του μετά την ήττα με 1-0 του ΠΑΟΚ από τους Άγγλους στην Τούμπα, τονίζοντας ότι πλέον όλοι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Θέλαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, δεν το καταφέραμε και πλέον κοιτάζουμε το ντέρμπι που έρχεται. Μπήκαμε να πιέσουμε ψηλά, αλλά δεν γινόταν, γιατί είχαμε απέναντι μας μία καλά δουλεμένη ομάδα που έσπασε το πρέσινγκ και έτσι μείναμε στο δικό μας μισό, χωρίς όμως να καταφέρουμε να κλέψουμε κάποια μπάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο ήταν 0-1 το παιχνίδι, το πιστεύαμε ότι μπορούσε κάτι να γίνει, αλλά ήταν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και δε μας έδωσαν ευκαιρία. Δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, κάτι που είναι φυσιολογικό απέναντι σε μία ομάδα όπως η Τσέλσι.

Δεν ήταν στο χέρι μας, αρκεστήκαμε να περιμένουμε την Τσέλσι, που είναι μία τοπ ομάδα, καλύτερη από τη Μπενφίκα με εξαιρετικούς και γρήγορους παίκτες σε φυσική κατάσταση και σκέψη. Παίρνουμε μαθήματα και εμπειρίες. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα. Μόνο το ντέρμπι που έρχεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης