H εντός έδρας ισοπαλία (4-4) με τον Βόλο και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε σόκαρε άπαντες στον ΠΑΟΚ.

Εντούτοις οι «ασπρόμαυροι» ήδη έχουν αφήσει αυτό το παιχνίδι πίσω τους και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι τους με την Κοπεγχάγη, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στη Δανία, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εν λόγω ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιάσμιν Κούρτιτς και Χοσέ Ανχελ Κρέσπο (κινήθηκε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης).

Αντίθετα ο Σίντκλεϊ Φερέιρα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανακάμπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Δικεφάλου».

Δικαίωμα συμμετοχής , υπενθυμίζεται, πως δεν έχουν οι Ροντρίγκο Σοάρες, Σίντζι Καγκάβα, Ίνγκι Ίνγκασον οι οποίοι δεν δηλώθηκαν στη σχετική ευρωπαϊκή λίστα, για τη συγκεκριμένη διαδικασία αγώνων, από τους «ασπρόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή για το μεθαυριανό ματς, η οποία θα αναχωρήσει σήμερα για τη Δανία, συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέτρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί αύριο στις 19:00 (ώρα Δανίας) στο Πάρκεν Στάντιον, ενώ νωρίτερα στις 18:20 θα πραγματοποιηθεί, από τον προπονητή και ποδοσφαιριστή της ομάδας, η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης