Χωρίς τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (20.30) στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Πορτογάλος μπακ-χαφ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, από τις οποίες ταλαιπωρείται κι έτσι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Ροντρίγκο Σοάρες, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όπου βρέθηκε και μικρός αριθμός φίλων της ομάδας, προκειμένου να εμψυχώσει τους παίκτες του Λουτσέσκου, εν όψει του ντέρμπι των «δικεφάλων».

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, την οποία απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Ζιφ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σίντλει, Εσίτι, Κουρτς, Άντρ. Ζιφκοβιτς, Αουγκουστο, Μούργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Ακπομ, Κούτσιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης