Μέσα στο πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό προστίθεται ακόμη ένα, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να… απαλλάξει της συμμετοχής στον αγώνα αυτόν τον Φάνη Τζανδάρη, που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο νεαρός μέσος έχει μπροστά του δύο αγωνιστικές ποινής και, όπως έγινε γνωστό, ο προπονητής του αποφάσισε την μία από τις δύο ο ποδοσφαιριστής να την εκτίσει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζητούμενο είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ναι μεν επιστρέφει ο Έργκους Κάτσε, αλλά δεν μπορούν να αγωνιστούν ο Χέντβιγκες Μαντούρο και ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

O Τζανδάρης δε θα ταξιδέψει επίσης στο Περιστέρι, αφού δηλώθηκε στο ματς απέναντι στον Ατρόμητο να εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μαντούρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα άλλα, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχει κλίμα έντονης πίεσης και κάτω από αυτές τις συνθήκες συνεχίζεται η προετοιμασία. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ωστόσο, ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο ίδιος μιλώντας στην ολλανδική «De Telegraaf» αποκάλυψε όσα του πέρασαν από το μυαλό εκείνες τις στιγμές: «Είναι θαύμα που δεν έσπασε το χέρι μου. Αυτό είπε και ο γιατρός της ομάδας.

Ο αγκώνας μου είναι σε καλή κατάσταση και θα έχω το χέρι μου για δύο εβδομάδες στον γύψο. Μετά θα ξεκινήσω φυσιοθεραπείες. Είναι πολύ περίεργο, γιατί δεν έχω τραυματιστεί ξανά στα χέρια».
  
Τέλος, αναφερόμενος στο αν έχει δει την φάση του τραυματισμού του είπε: «Όχι. Άκουσα από τους ανθρώπους της οικογένειάς μου ότι φάνηκε τρομερό. Μου έστειλαν φωτογραφίες από την φάση, αλλά δεν τις άνοιξα!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης