Χωρίς τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο του αγώνα κόντρα στη Βασιλεία, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από τη σημερινή προπόνηση του «δικεφάλου του Βορρά», υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ύδραρθρο.
Έτσι παρ’ ότι γλύτωσε τα… χειρότερα, καθώς δεν έχει πειραχθεί ούτε ο μηνίσκος αλλά ούτε και ο χόνδρος, δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας το στην πρώτο αναμέτρηση με τους Ελβετούς, η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στην Τούμπα.
Πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στη διάθεση του Λουτσέσκου για τον αγώνα ρεβάνς.
Όσον σφορά στον Ελ Καντουρί τα νέα είναι καλά, η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο Μαροκινός ήταν «καθαρή» και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Σχετικά με τον Μπίσεσβαρ, η μαγνητική τομογραφία ήταν καθαρή σε ό,τι έχει να κάνει με κάποια ζημιά είτε στον μηνίσκο είτε στο χόνδρο.

Ο ποδοσφαιριστής λόγω της γενικότερης επιβάρυνσης της προετοιμασίας κι εξαιτίας χτυπήματος που δέχτηκε στο φιλικό με τη Ντε Γκράαφσαπ εμφάνισε ύδραρθρο και τις επόμενες μέρες θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή γόνατος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Μπίσεσβαρ τίθεται εκτός του αγώνα της Τούμπας, ωστόσο έχει ελπίδες να προλάβει τον επαναληπτικό με τη Βασιλεία.

Η μαγνητική τομογραφία του Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν καθαρή. Ο ποδοσφαιριστής θ’ ανεβάσει ρυθμούς επανένταξης τις επόμενες μέρες και υπολογίζεται να είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση της Τρίτης (24.07)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης