Οι Στέφαν Σβαμπ και Χρήστος Τζόλης ήταν οι δύο τυχεροί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ.

Ο Αυστριακός μέσος και ο Έλληνας εξτρέμ βρήκαν τα δύο τυχερά φλουριά, στην κοπή που έγινε αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, που ήταν και η τελευταία πριν την αναμέτρηση απέναντι στη Λάρισα (Κυριακή 3/1, 17:15 – Στάδιο Αλκαζάρ), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπόνηση είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης ενόψει του αγώνα κόντρα στους «βυσσινί». Στο πρώτο κομμάτι πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ροντρίγκο, παρότι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις κρίθηκε ανέτοιμος κι έμεινε εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσια.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης