Oύτε ένα, ούτε δύο αλλά συνολικά τρία προβλήματα προέκυψαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία του, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, για την τελευταία αγωνιστική της Super League.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα της Παρασκευής δεν μπόρεσαν να «βγάλουν», λόγω τραυματισμού, οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Εγιάλ Γκολάσα, Φακούντο Περέιρα, γεγονός που αναγκάζει τον Γιώργο Γεωργιάδη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωνσταντινίδης, στη διάρκεια του προγράμματος, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα και ο Εγιάλ Γκολάσα στον αριστερό προσαγωγό.

Αμφότεροι θα υποβληθούν αύριο το πρωί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους, με την πρώτη ιατρική εκτίμηση να «μιλά» για θλάση και στις δύο περιπτώσεις.

Από την πλευρά του ο Περέιρα τραυματίστηκε σε προσωπική μονομαχία, με συνέπεια να του γίνουν τέσσερα ράμματα στο δεξί φρύδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, επιπλέον, αισθάνθηκε βαρύ τον προσαγωγό του και δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, κάνοντας θεραπεία στο γυμναστήριο, ενώ ο Αστέριος Γιακουμής ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον καρπό και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης