Μόλις μερικές ώρες θα έχουν στην διάθεσή τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να διαθέσουν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τα εκδοτήρια να ανοίγουν από τις 8:30 το πρωί.

Μετά την απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί, έχοντας τον κόσμο στον πλευρό του, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιτελείς του Δικεφάλου ήταν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο ενώ όπως είχαν σημειώσει την Παρασκευή, ακόμη και την ύστατη ώρα, ήταν πρόθυμοι να διαθέσουν εισιτήρια για τον… τελικό της Τούμπας.

Η απόφαση δημιούργησε νέα δεδομένα, ευνοϊκά για τους Θεσσαλονικείς και έτσι με δεδομένη την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες της Τούμπας, από πολύ νωρίς θα ανοίξουν τα εκδοτήρια, προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν κανονικά τα εισιτήρια τους.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, στον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των αρμόδιων, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για τα θέματα – κυρίως τα πρακτικά – που αφορούν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του ντέρμπι αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Κυριακή (11.03) στις 08:30 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Θύρα Τιμή
1: €40
2, 3: €30
5, 6: €25
4, 4A: €15
8: €15
VIP 3ου: €150
VIP 4ου: €150

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Η πώληση μέσω Internet και από τα καταστήματα Γερμανός δεν θα λειτουργήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παρατηρήσεις:

Στη θύρα 7 δεν θα διατεθούν εισιτήρια, καθώς όλα είναι εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς.

Η οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7Α θα λειτουργήσει μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, χωρίς να διατεθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και το εισιτήριο του αγώνα.

Για την αγορά εισιτηρίου για παιδιά έως 15 ετών απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα ή συνοδού (άνω των 18 ετών) και είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού δημόσιου φορέα και η δήλωση του ΑΜΚΑ του παιδιού.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης