Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα (29/12) ο Αμρ Ουάρντα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι η 4η επιστροφή του 27χρονου Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή στην ομάδα του «Δικέφαλου» της Θεσσαλονίκης, αφού στο παρελθόν έχει δοθεί δανεικός στον Ατρόμητο, τη Λάρισα και τον Βόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ουάρντα πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με αυξημένες αποδοχές κατά 50.000 ευρώ εν συγκρίσει με τα χρήματα που λάμβανε στην ομάδα της Μαγνησίας. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει περιέχει όρο επέκτασης της συνεργασίας ανάλογα με την εξέλιξη της παρουσίας του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο δεξιοτέχνης ποδοσφαιριστής που πριν από δύο χρόνια είχε αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ατρομήτου, έχει 45 συμμετοχές με τον Παναιτωλικό, την πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που τον έφερε από την πατρίδα του, 42 με τον Ατρόμητο, 36 με τον ΠΑΟΚ, 23 με τη Λάρισα και άλλες 9 φέτος με τον Βόλο.

Πριν έρθει στην Ελλάδα, μέτρησε 16 συμμετοχές με την αιγυπτιακή Ίτιχαντ Αλεξάνδρειας, και άλλες δύο με την Αλ Αχλί του Καΐρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την επιστροφή του Αμρ Ουάρντα αιτήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, που τον γνωρίζει προσωπικά, ενώ ο ΠΑΟΚ με την απόκτησή του ενισχύεται στη μεσαία γραμμή.

Ο Αιγύπτιος άσος έχει αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στη Super League, στο Kύπελλο Ελλάδας, στο Εuropa League, στους προκριματικούς του Champions League, στα play-off του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά τέθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο περιθώριο πριν από δύο χρόνια και γι’ αυτό παραχωρήθηκε στη Λάρισα.

Σήμερα, λοιπόν, ο Αμρ Ουάρντα επιστρέφει και μπαίνει άμεσα στο πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, ακόμη και για τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Δικέφαλου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης