Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού που ζήτησε την αναβολή του αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Ξάνθη, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (7/12, 18:00, PAOK TV). Χαρακτηρίζει γελοιότητες και κατασκευασμένα σενάρια τα περί σχέσεων του Ιβάν Σαββίδη με την Ξάνθη και προσθέτει πως σε λίγο οι «ερυθρόλευκοι» θα ζητήσουν να αναβληθούν και τα Χριστούγεννα.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ συνεχίζει τις γελοιότητες θέτοντας θέμα αναβολής (!!!) του Σαββατιάτικου αγώνα μετά από τα κατασκευασμένα σενάρια που προβλήθηκαν στο ΟΝΕ που ανήκει στον κ. Μαρινάκη.

Ένα κανάλι που κλείνει σύντομα και στο οποίο θα χρεώσει όλες τις αγωγές και μηνύσεις που θα προκύψουν από τα ασύστολα ψεύδη που εξαπέλυσε στο ρεπορτάζ του.

Από τον πανικό τους για να βρεθούν προσωρινά στην 1η θέση έστω και με αγώνα περισσότερο είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή & των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια ΠΑΕ που δε ζήτησε μεταξύ άλλων αναβολή σε υποθέσεις όπως ο ξυλοδαρμός Τζήλου που εμπλέκονται στελέχη ΠΑΕ (…), ο εμπρησμός της οικίας Μπίκα, η χειραγώγηση του Ολυμπιακός- Βέροια και η συνακόλουθη κλήση του ιδιοκτήτη της κ. Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει το θράσος να ζητάει αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ- Ξάνθη λόγω της ειδησεογραφίας που ίδια δημιούργησε και η ίδια προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προβαίνει- όπως έχει ανακοινώσει από χθες- σε όλα τα ένδικα μέσα όσων προσπαθούν να τη συκοφαντήσουν συστηματικά συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών ενεργειών της ΠΑΕ ΟΣΦΠ»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης