Σε περιορισμό κατ’ οίκον τέθηκε και ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, λόγω της συγκατοίκησής του με τον Δημήτρη Λημνιό, στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν αρνητικός στο τεστ που υποβλήθηκε, αλλά για προληπτικούς λόγους θα εξεταστεί εκ νέου αύριο το πρωί (9/9) για να επιβεβαιωθεί η κατάσταση της υγείας του. Ο Δημήτρης Λημνιός που διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα δίχως να έχει εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα.

Η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ περιλάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και περιείχε ακόμα δρομικές κι ασκήσεις με λάστιχα, συνεχίστηκε με rondo, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια με συγκεκριμένους στόχους όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη. Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και φυσικά δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της πρεμιέρας, την Παρασκευή το βράδυ (11/9, 20:30) με την ΑΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Τζόλης, Ίνγκασον, που επέστρεψαν από διεθνείς υποχρεώσεις έχοντας αρνητικό τεστ Covid-19, προπονήθηκαν ατομικά και θα υποβληθούν σε νέο τεστ –όπως και όλη η υπόλοιπη ομάδα βάσει πρωτοκόλλου τέλεσης αγώνων– αύριο Τετάρτη (9/9). Οι Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ που έκαναν μετά την επιστροφή τους από την Εθνική Ελπίδων, προπονήθηκαν ατομικά σε διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί αύριο πάλι στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης