Με γκολ του Πέλκα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στην Τούμπα, σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Super League. Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 77’ λόγω αποβολής του Οικονόμου, ενώ κόκκινη κάρτα είδε και ο σκόρερ για άσεμνο πανηγυρισμό!

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο επιθετικά στο ματς, όμως ο Πανιώνιος είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο 4΄ απείλησε με την κεφαλιά του Ενρίκε να φεύγει λίγο άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Τσίμιροτ σέντραρε, όμως η κεφαλιά του Σάκχοφ από πλεονεκτική θέση έφυγε εκτός εστίας.

Η απάντηση του Πανιώνιου ήρθε μέσα σε ένα τρίλεπτο, καθώς στο 29’ και το 31’ οι «κυανέρυθροι» άγγιξαν το γκολ. Αρχικά ο Μπεν εκτέλεσε απευθείας, αλλά ο Γλύκος απομάκρυνε σε κόρνερ, ενώ στη συνέχεια ο Γέσιλ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον κίπερ του ΠΑΟΚ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές με τον Ενρίκε στο 34’ και το 41’.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 62’ με την κεφαλιά του Βαρέλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 77’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν. Ο Πανιώνιος έχασε τον Οικονόμου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ο «Δικέφαλος» προσπάθησε να σκοράρει στο 85′ με δυνατό σουτ του Σάκχοφ. Στο 90′ ο Πανιώνιος σώθηκε από το δοκάρι μετά από κεφαλιά του Σάκχοφ, ενώ η λύτρωση ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέλκας με εναέριο πλασέ νίκησε τον Γιαννιώτη, διαμόρφωσε το 1-0 και στην συνέχεια πανηγύρισε βγάζοντας την φανέλα και κάνοντας άσεμνη χειρονομία αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 1-0 (Novasports 2)

Γκολ: 90′ +4′ Πέλκας

Κίτρινες κάρτες:
Κρέσπο, Σάκχοφ, Αθανασιάδης – Οικονόμου, Βλάχος

Κόκκινες κάρτες:
90′ Πέλκας – 77′ Οικονόμου

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας (80′ Πέλκας), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ενρίκε (84′ Κουλούρης), Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης (75′ Μυστακίδης).

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
Γιαννιώτης, Βλάχος, Γκιοατά, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ (90′ Μαχμούτοβιτς), Μασούρας (75′ Ταπόκο), Γεσίλ (86′ Σαββίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης