Προσπάθεια να τεθούν στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, την Τρίτη (6/8, γήπεδο Τούμπας), απέναντι στον Άγιαξ, καταβάλλουν οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Πέδρο Ενρίκε. Αμφότεροι συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης (σ.σ. κανονικά ο πρώτος, ακολουθώντας παράλληλα αγωγή και στο σημαντικότερο μέρος του ο δεύτερος), μην έχοντας ξεπεράσει απόλυτα τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, υπενθυμίζεται, νιώθει ενοχλήσεις στην πλάτη, «ενθύμιο» που απέκτησε στο τελευταίο φιλικό τεστ που έδωσε ο «Δικέφαλος» απέναντι στη Φορτούνα Σιτάρντ. Το πρόβλημα για τον Πέδρο Ενρίκε αφορά σε επιβάρυνση στους οπίσθιους μηριαίους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προπόνηση για τον ΠΑΟΚ υπάρχει εκ νέου τη Δευτέρα το πρωί (09.30), στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Λίγο αργότερα, στις 13.00, ο Αμπέλ Φερέιρα θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, στο γήπεδο της Τούμπας, για το ματς με τους Ολλανδούς.

Η αποστολή του Άγιαξ αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 14.40. Στις 19.30 οι παίκτες του θα βρεθούν στην Τούμπα για προπόνηση, αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες δηλώσεις των στελεχών του για τη μάχη με τους «ασπρόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης