Δύο κινήσεις θα οριστικοποιηθούν μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα αποχωρήσει από τον δικέφαλο του Βορρά με προορισμό την ιταλική Πάρμα, ενώ στην θέση του θα επιστρέψει από την Αστάνα ο Πέδρο Ενρίκε.

Ο Ιταλός άσος φαίνεται πως θα είναι μεθαύριο για τελευταία φορά στην διάθεση του προπονητή του και από την Δευτέρα θα ταξιδεύσει για την Ιταλία, όπου είναι επιθυμία του να συνεχίσει στους «παρμέντσι» που  κατέθεσαν πρόταση συνεργασίας στους Θεσσαλονικείς.
Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει σήμερα ένα τελευταίο ραντεβού μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για την επισφράγιση της παραχώρησης του Μαροκινού επιθετικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Παράλληλα, ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός ενημερώθηκε και επιστρέφει από το Ντουμπάι, όπου βρίσκεται με την ομάδα από το Καζακστάν, στη Θεσσαλονίκη, διακόπτοντας έτσι τον δανεισμό του στην Αστάνα που ίσχυε ως το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο ποδοσφαιριστής θα γυρίσει στην ομάδα νωρίτερα για να καλύψει την θέση που αφήνει κενή ο Ελ Καντουρί και θα μείνει στον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2020, όταν και ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης