Χωρίς την παρουσία του Ισπανού αμυντικού Άνχελ Κρέσπο θα πορευτεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ο ΠΑΟΚ, αφού ο 34χρος αμυντικός διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον αριστερό τετρακέφαλο και ήδη έχει ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπειών.

Ο ποδοσφαιριστής υπέστη τη θλάση στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη Δευτέρα (15/2) στο Περιστέρι και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Κρέσπο θα χάσει τα ματς με τη Λαμία (εντός, 21/2), τον Αστέρα Τρίπολης (εκτός, 27/2), και τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία (2 ή 3/3).

Η συμμετοχή στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (7/3) για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι οριακή.

Την Τετάρτη (17/2), οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία μετά το χθεσινό ρεπό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς. Αρχικά, οι παίκτες έκαναν δρομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ που το ένα επικεντρώθηκε στην αμυντική τακτική και το άλλο στην κατοχή της μπάλας.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης σε δύο άξονες: Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός έτρεξε στο γήπεδο, ενώ έκανε και πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Την Πέμπτη (18/2) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης