Για ακόμη ένα χρόνο θα παραμείνει στη Τούμπα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου και υπήρχε εξαρχής πρόθεση και από τις δύο πλευρές για την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι που «σφραγίστηκε» και με το διαδικαστικό κομμάτι των υπογραφών, το οποίο ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (7/6), με τον Πορτογάλο να συνεχίζει για έναν ακόμη χρόνο, συνθέτοντας με τον Ράφα Σοάρες το δίδυμο στα αριστερά του Δικεφάλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο αρχηγός θα μείνει εδώ για έναν ακόμα χρόνο! Ο Leader υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για ακόμα μία σεζόν. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια, έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο δεύτερος ξένος στην ιστορία του Δικεφάλου σε συμμετοχές, φτάνοντας τις 280 και τη νέα αγωνιστική περίοδο φιλοδοξεί να περάσει στην κορυφή της λίστας.

Έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει να προσφέρει με την εμπειρία, το πάθος του και φυσικά την ποιότητα του στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης