Συνάντηση… διδακτικού χαρακτήρα μέσω τηλεδιάσκεψης είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ12 ου ΠΑΟΚ με τον αρχηγό του «Δικεφάλου» Αντρέ Βιεϊρίνια ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις και τις απορίες τους.

Μέσα στις ερωτήσεις που τέθηκαν στον Πορτογάλο άσο ήταν κι αυτή που αφορούσε το μέλλον και τους δικούς του σχεδιασμούς. Αυτός δεν αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας πως θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με την προπονητική σε επίπεδο ακαδημιών, προκειμένου να μεταδώσει τις γνώσεις του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα που ήμουν τρεις μήνες εκτός ομάδος είχα χρόνο να σκεφτώ πράγματα που θέλω να κάνω μετά το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν θα γίνω προπονητής, θα μου άρεσε να είμαι στις ακαδημίες με παιδιά της ηλικίας σας ή πιο μικρά παρά την πρώτη ομάδα.

Στην πρώτη ομάδα είναι πιο δύσκολο, υπάρχουν δύσκολοι χαρακτήρες. Θα μου άρεσε να μπορώ να περάσω αυτό που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά, για να τους βλέπω να ανεβαίνουν ψηλά στον ΠΑΟΚ και σε άλλες ομάδες», ανέφερε στην απάντησή του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης