Δύο εκπλήξεις έκρυβε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη, που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Η πρώτη αφορά στην παρουσία του Δημήτρη Πέλκα σ’αυτήν, καθώς ο διεθνής μεσοεπιθετικός μέχρι χθες έδειχνε πως ήταν αδύνατο να αγωνιστεί στο «clasico» της Θεσσαλονίκης.
Ο Πέλκας δοκίμασε το πόδι του, πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να νιώσει ενόχληση στο ισχίο, κι έτσι ο Λουτσέσκου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των «ασπρόμαυρων».

Η δεύτερη έκπληξη αφορά στον Ουάρντα, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά από μηνιαίο περιορισμό του, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.
Αντίθετα ο Τσούμπα Ακπόμ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική κι έτσι τέθηκε εκτός των πλάνων του Λουτσέσκου, όπου συνέβη και με τους Σιαμπάνη, Γλύκο, Κίτσιου, Χατσερίδη, Μαλεζά και φυσικά τον τραυματία Μαουρίσιο.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Καρέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης