Παρελθόν θα αποτελέσει για τον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα, καθώς ο Πορτογάλος αναμένεται να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Βραζιλία, αναλαμβάνοντας τα «ηνία» της Παλμέιρας.

Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής των «ασπρόμαυρων» στο αεροδρόμιο του Ακτίου, μετά τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με τη Γρανάδα, ο 41χρονος τεχνικός αποχαιρέτησε έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» του Βορρά, με εμφανή τη συγκίνηση στο πρόσωπό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να προπονηθούν το απόγευμα στο Αγρίνιο, παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία, και την ίδια στιγμή ο Αμπέλ Φερέιρα και το τιμ του θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες «διαζυγίου» με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που έχει επιτευχθεί με την Παλμέιρας για την μετακόμισή τους στη Βραζιλία.

Ως γνωστόν αντικαταστάτης του Πορτογάλου τεχνικού στον «δικέφαλο» του Βορρά θα είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ19 του συλλόγου, ο Πάμπλο Γκαρσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό του θα βρεθεί ο άμεσος συνεργάτης του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο προπονητής τερματοφυλάκων του Δικεφάλου, Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο Γιάννης Αμανατίδης αλλά και ο γυμναστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δανιηλίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης