Με δεδομένες απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ το Σάββατο στην Τρίπολη εναντίον του γηπεδούχου Αστέρα καθώς οι Ίνγκε Ίνγκασον και Στέφαν Σβαμπ μένουν εκτός αγώνα λόγω τιμωρίας, ενώ ερωτηματικό εγείρεται και για τον τραυματία επιθετικό Χρήστο Τζόλη.

Ο τελευταίος δεν προπονήθηκε ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη την Κυριακή στο παιχνίδι κατά της Λαμίας και έχει μόλις την μία μέρα για να μπει στο πρόγραμμα ώστε να είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως όπως δείχνουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και κυρίως ο τεχνικός Πάμπλο Γκαρσία, δεν βιάζονται για να επαναφέρουν άμεσα το νεαρό επιθετικό, καθώς δεν θέλουν να ρισκάρουν ενδεχόμενο υποτροπής του.

Στην διάθεση του προπονητή του αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μπει και στο αρχικό σχήμα είναι ο Αντρέ Βιειρίνια που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής. Όπως φαίνεται στην μεσαία γραμμή της ομάδας τους θέση διεκδικούν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ καθώς είναι διεκδικούμενη η θέση του Στέφαν Σβαμπ ενώ σίγουροι στο χώρο αυτό είναι οι Τσιγγάρας και Ουάρντα που είχαν ικανοποιητική παρουσία στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα ο Ενέα Μιχάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης