Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον καθοριστικό αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, που έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού, στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα του «δικεφάλου» του Βορρά περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φερέιρα θα έχει στη διάθεσή του τον Κάρολ Σφιντέρσκι, που γυμνάστηκε κανονικά, καθώς και τον Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.

Αντίθετα, εκτός «μάχης» είναι ο τιμωρημένος Ομάρ Ελ Καντουρί, οι τραυματίες Δημήτρης Πέλκας, Λάζαρος Λάμπρου και Ντάγκλας Αουγκούστο κι ο Γιόσιπ Μίσιτς.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα για τη «μάχη» στο ΟΑΚΑ είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Μάτος, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βέρνμπλουμ, Λημνιός, Στοχ, Ζαμπά, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης