Με τον Ομάρ Ελ Καντουρί στην αποστολή, όπως αποκάλυψε και νωρίτερα ο Άμπελ Φερέιρα, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Άγιαξ, ο ΠΑΟΚ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League (6/8, 20:00, Open TV).

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει τις λιγότερες δυνατές ενοχλήσεις στη μέση (σ.σ. ενθύμιο που απέκτησε στο τελευταίο φιλικό τεστ που έδωσε ο «Δικέφαλος» στην Ολλανδία, με τη Φορτούνα Σιτάρντ) και εκτός απροόπτου θα υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή του για το ματς με τον «Αίαντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει για τον Πέδρο Ενρίκε, οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από επιβάρυνση στους οπίσθιους μηριαίους και έμεινε εκτός της αρχικής 20άδας που επέλεξε ο Φερέιρα.

Οι ποδοσφαιριστές, συνοπτικά, που αποφάσισε να έχει μαζί του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Εσίτι, Αουγκούστο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Γαϊτανίδης, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Γνωστοποιήθηκε, ακόμη και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η εξάντληση των λίγων εισιτηρίων που μπορούσαν να τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας για το παιχνίδι. Ο εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός τους άρχισε να διατίθεται από σήμερα το πρωί, μόνο μέσω διαδικτύου, διαδικασία που ολοκληρώθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει διαθέσει 22.154 εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019-2020, ενώ αύριο η θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας θα χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία μόνο υποστηρικτών του Άγιαξ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης