Με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας υπό δύσκολες συνθήκες, λόγω της ζέστης, ολοκλήρωσε σήμερα, σε ελληνικό έδαφος, την προετοιμασία του για τη ρεβάνς, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, στην Ολλανδία, με τον Άγιαξ, ο ΠΑΟΚ (13/8, 21.30, COSMOTE SPORT 1 HD).

Το πρόγραμμα «έβγαλε» κανονικά και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μετά τις ενοχλήσεις στην πλάτη που τον ταλαιπώρησαν. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα για την προσπάθεια που θα καταβάλλει ο «Δικέφαλος του βορρά» να φύγει νικητής από τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», γεγονός που θα του δώσει την πρόκριση για τα πλέι οφ της κορυφαίας, σε επίπεδο συλλόγων, ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά το 2-2 στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (12/8), στις 10.30, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», συμπεριλήφθηκαν οι ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης, Στοχ.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην έδρα του Άγιαξ στις 20.00 (τοπική ώρα), ενώ νωρίτερα (19.00) ο Αμπέλ Φερέιρα και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα εκπροσωπήσουν την ομάδα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Οι «ασπρόμαυροι» θα επιστρέψουν στη βάση τους, μετά τη «μάχη» στο Άμστερνταμ, την Τετάρτη (14/8) το μεσημέρι. Με την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη θα μεταβούν απευθείας στο γήπεδο της Τούμπας για προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης