Με μία χαλαρή προπόνηση ολοκληρώνεται το Σάββατο η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο παιχνίδι αυτό, το οποίο θα λειτουργήσει και σαν «πρόβα τζενεράλε» για τον τελικό του κυπέλλου της 22ας Μαΐου, ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Πάμπλο Γκαρσία, θα έχει στη διάθεσή του και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Στέφαν Σβαμπ, που είναι έτοιμοι για να φορέσουν ξανά τη φανέλα της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να κάνει εκτεταμένο rotation, καθώς θέλει να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, όπως έκανε και στο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Αύριο, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο Γκαρσία δεν θα επιλέξει και πάλι την αποστολή για το παιχνίδι και θα καλέσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο της Τούμπας, από όπου θα επιλέξει τους 18 που θα δηλωθούν στο φύλλο αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης