Με ενοχλήσεις για τον Δημήτρη Πέλκα, που δε φαίνεται, ωστόσο, να εμπνέουν ανησυχία και να θέτουν σε αμφιβολία την παρουσία του στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα για το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αγιαξ (6/8), επέστρεψε σήμερα σε διαδικασία προπόνησης ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» μπήκε σε πνεύμα προετοιμασίας για τη μάχη με τους Ολλανδούς, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ύστερα από ολιγοήμερη ξεκούραση που είχαν τα στελέχη του, με την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Χορστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πέλκας, αντίθετα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, κινήθηκε με ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης, λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στο τελευταίο φιλικό τεστ που έδωσε η ομάδα με τη Φορτούνα Σιτάρντ. Αύριο θα δοκιμάσει να επανακάμψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ παραμένει, παράλληλα, ανοικτό το ζήτημα του Πέδρο Ενρίκε. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ βρίσκονται σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου μέσου για το μέλλον του στην ομάδα, με τη βασική επιθυμία του ποδοσφαιριστή να φαίνεται πως είναι η παραμονή του στο ρόστερ.

Ο Ενρίκε, υπενθυμίζεται, επέστρεψε στους «ασπρόμαυρους» τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από εξάμηνο δανεισμό του στην Αστάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταγραφικά, ο «Δικέφαλος» συνεχίζει να αναζητά την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αριστερού αμυντικού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης