Έτοιμος και στη διάθεση του προπονητή του εμφανίστηκε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ που λόγω τραυματισμού απουσίασε από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής πήρε μέρος στο πρόγραμμα των δυο τελευταίων ημερών και είναι πλέον διαθέσιμος στους σχεδιασμούς του Αμπέλ Φερέιρα για το ντέρμπι της Κυριακής (12/1) προς την ΑΕΚ στην Τούμπα. Το αν θα ξεκινήσει και στην αρχική ενδεκάδα είναι ένα δευτερεύον ζήτημα για τον Πορτογάλο τεχνικό, που έχει επί πλέον και τις επιλογές των Ίνγκασον και Βαρέλα, ενώ προστέθηκε στους κεντρικούς αμυντικούς και ο Ενέα Μιχάι που έκανε στην Κρήτη το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίσημο παιχνίδι. Κανονικά μετέχει στο πρόγραμμα προπονήσεων και ο Λέο Μάτος που δεν αγωνίστηκε στο Ηράκλειο και είχε το περιθώριο αποφόρτισης από τα συνεχή παιχνίδια στα οποία και φέτος μετέχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για το κομβικό παιχνίδι της Κυριακής με την φιλοδοξία να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες μετά την οδυνηρή ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Κλ. Βικελίδης από τον Άρη.

Στο μεταγραφικό πεδίο, ο τεχνικός διευθυντής σε συνεργασία με τον προπονητή Αμπέλ Φερέιρα επεξεργάζονται προτάσεις και μια από αυτές αφορά τον Γιόνι Γκονζάλες. Ο 26χρονος δεξιός επιθετικός από την Κολομβία (με ύψος 1.84μ.) υπέγραψε στην Μπενφίκα φεύγοντας ως ελεύθερος από τη Φλουμινένσε, όπου αγωνίστηκε για έναν χρόνο έχοντας 9 γκολ και 5 ασίστ σε 42 επίσημα ματς στη Βραζιλία. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ δεν αναζητά επιθετικό και αυτό είναι το βασικό στοιχείο ενδοιασμού για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή αφού στις θέσεις αυτές έχει επάρκεια υλικού και λύσεων.

Ένας από τους παίκτες του ρόστερ του ΠΑΟΚ, πρόκειται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν και πρόκειται για τον Μίροσλαβ Στοχ, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή. Άλλωστε εδώ και αρκετές αγωνιστικές δεν περιλαμβάνεται στις αποστολές του «Δικέφαλου». Ο Σλοβάκος επιθετικός είναι σε αναζήτηση νέας στέγης και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η μετακίνηση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης