Στην Ελλάδα θα βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Λούκας Πέρεθ, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και θα δώσει το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου θα έχει συζήτηση τόσο με τον Ιγκόρ Τούντορ όσο και με τον Φρανκ Άρνεσεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, από τη στιγμή που η Ντεπορτίβο δεν κάνει χρήση της οψιόν που υπήρχε στον δανεισμό του 26χρονου άσου στα 2,5 εκατ. ευρώ, τώρα καλείται να δώσει 5 εκατ. ευρώ.

Aναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η προσφορά της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια παραμένει σταθερή στο 1,5 εκατ. ευρώ, που θα δοθεί σε τρεις δόσεις. Αρχικά πρότεινε τέσσερις δόσεις, αλλά τις μείωσε επειδή δεν μπορεί να αυξήσει το ποσό. Ο ΠΑΟΚ παραμένει αμετακίνητος στα 2,5 εκατ. ευρώ, όπως είχε συμφωνηθεί πέρσι για τη ρήτρα αγοράς.

Ωστόσο, αυτή η προτεραιότητα για την Λα Κορούνια λήγει στις 30 Ιουνίου. Από την επόμενη Τετάρτη, εφόσον η “Ντέπορ” δεν κάνει χρήση της δυνατότητας, ο Λουκάς θα κοστίσει 5.000.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα χωρίς η Λα Κορούνια να δικαιούνται τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμφωνία μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου είναι συνολική. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πλήρωσε περίπου € 750.000 για το 85% των δικαιωμάτων του, πιστεύει ότι 1.500.000 είναι ανεπαρκές ποσό, δεδομένου ότι το ίδιο θα πρέπει να παρέχει 15% (€ 225.000) στην Καρπάτι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης