Πρόβλημα με τον Άντερσον Εσίτι προέκυψε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία.

Ο Νιγηριανός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, και θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε μαγνητική για να εξακριβωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Όπως είναι φυσικό δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Φερέιρα για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στο κομμάτι της ανάπτυξης και στις στατικές φάσεις, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με μίνι τουρνουά τριών ομάδων.

Πέραν του Εσίτι, απόντες θα είναι φυσικά και οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Φερνάντο Βαρέλα και Πόντους Βέρνμπλουμ, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά προγράμματά τους και τις θεραπείες τους.

Το ζητούμενο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι, αν αύριο στην αποστολή που θα σχηματίσει περιλαμβάνεται ο Αντρέ Βιεϊρίνια, μετά από ένα εξάμηνο απουσίας λόγω του σοβαρού του τραυματισμού και αν την Κυριακή πάρει θέση στην σέντρα του αγώνα ο Χοσέ Μαουρίτσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο Σάββατο (19/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης