Χωρίς τον Ράζβαν Ρατς θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (18/12) o ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», για τη 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Ρουμάνος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην τελευταία αναμέτρηση του «δικέφαλου» του Βορρά στην Τούμπα απέναντι στην Κέρκυρα και, όπως αποφασίστηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη, θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο ματς με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα από τον Έλληνα τεχνικό δεν υπολογίζονται για το εν λόγω παιχνίδι  ούτεε οι Ρόμπερτ Μακ και Αλέξανδρος Τζιόλης (σ.σ. προκρίνεται η ξεκούραση του τελευταίου για να ξεπεραστεί η τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί στους προσαγωγούς).

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης στη Νέα Μεσημβρία, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έδωσαν χαρά σε 16χρονη κοπέλα, που υποφέρει από τετραπληγία, γιορτάζοντας μαζί της τα γενέθλιά της, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος αντιπροσωπεία των «ασπρόμαυρων» μοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης