Ευχάριστα μαντάτα επεφύλασσε η προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ (Πέμπτη 30/6) για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» είδε τους Ενέα Μιχάι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να ενσωματώνονται στο υπόλοιπο γκρουπ.

Υπενθυμίζεται πως ο κεντρικός αμυντικός είχε επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Αλβανίας ενώ ο Σέρβος εξτρέμ καθυστέρησε κατά μία ημέρα να «πετάξει» για την Ολλανδία, έχοντας ανεβάσει πυρετό. Πλέον, αμφότεροι ετοιμάζονται για την πρώτη τους συμμετοχή σε φιλικό, με τον ΠΑΟΚ να κοντράρεται το Σάββατο (2/7) με την Γκρόνιγκεν. Γιάννης Κάργας και Αντρέ Ρικάρντο έμειναν στο γυμναστήριο κάνοντας αποφόρτιση ενώ σε καλύτερη κατάσταση έδειχνε το πόδι του Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Η κατάστασή του, ωστόσο, δεν εμπνέει ανησυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο Ζοσέ Μπότο άναψε το… πράσινο φως ώστε να υπογράψουν νέα συμβόλαια, με καλύτερους όρους, οι Λύρατζης και Χάρης Τσιγγάρας. Αμφότεροι αναδείχθηκαν σε παίκτες-κλειδιά για την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στο β’ μισό της περασμένης περιόδου κι έγιναν βασικά γρανάζια στη «μηχανή» της ομάδας του Λουτσέσκου. Το συμβόλαιο του 22χρονου δεξιού μπακ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 κι αυτό του 21χρονου χαφ ένα χρόνο νωρίτερα.

Προς το παρόν, νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, μέχρι το καλοκαίρι του 2023 υπέγραψε ο Αχιλλέας Σαλαμούρας. Πρωταθλητής με την Κ19 και με θητεία, ως δανεικός, σε ΝΠΣ Βόλος και Νίκη Βόλου, αγωνίστηκε πέρυσι με τον ΠΑΟΚ Β’. Στάθηκε, όμως, άτυχος, καθώς σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις υπέστη ρήξη χιαστού κι αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης