Σε διαδικασία προπόνησης, μετά την επιστροφή στη βάση του (10/8) από τη Μαγνησία και το ρεπό που είχε την Τρίτη (11/8), επέστρεψε σήμερα το απόγευμα (12/8), στη Νέα Μεσημβρία, ο ΠΑΟΚ.

Πρόγραμμα που συνοδεύτηκε και με θετικά νέα, καθώς αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα στα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν εκ νέου τα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος του «Δικεφάλου» του Βορρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ροντρίγκο Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο, λόγω των προβλημάτων τους.

Εκτός προετοιμασίας παραμένουν οι δύο παίκτες που διαγνώστηκαν θετικό στον Covid-19, έχοντας διαφορετικό πρωτόκολλο σε ό,τι αφορά το χρονικό σημείο που θα επανακάμψουν κανονικά στο γήπεδο.

Το μεσημέρι (14:30) της Πέμπτης, επιπλέον, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Νίκα Νινούα. Με την άφιξή του σε ελληνικό έδαφος ο 21χρονος Γεωργιανός μέσος θα επισημοποιήσει τη συμφωνία συνεργασίας στην οποία έχει καταλήξει, σε προφορικό επίπεδο, με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, για τις δύσκολες ώρες που βιώνει με την υγεία του.

Συμφωνία με τη Σπόρτινγκ για τον Μίσιτς

Σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Γίοζιπ Μίσιτς  για ακόμη ένα χρόνο ήρθε ο ΠΑΟΚ, ενώ μπήκε και οψιόν αγοράς του Κροάτη μέσου το επόμενο καλοκαίρι.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών μπήκε οψιόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ αν οι «ασπρόμαυροι» θελήσουν να αγοράσουν με κανονική μεταγραφή τον Μίσιτς το καλοκαίρι του 2021.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης