Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ράζβαν Ρατς μέχρι το 2017 ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΠΑΟΚ.

Μετά τις υπογραφές ο αρχηγός της Εθνικής Ρουμανίας μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον «δικέφαλο του Βορρά» και τις φιλοδοξίες του για τα υπόλοιπα 2,5 χρόνια που θα βρίσκεται στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω πως είχα ένα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο, μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να επεκτείνω το συμβόλαιό μου και την αποδέχτηκα δίχως ιδιαίτερες σκέψεις. Μόλις μου προτάθηκε η επέκταση του συμβολαίου είπα ναι και αμέσως υπέγραψα. Τόσο απλά» τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος πλάγιος μπακ.

Ερωτηθείς για το τι επιθυμεί να πετύχει σ’ αυτό το διάστημα, ο Ρατς εξήγησε: «Αυτό που είπα και από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Θέλω ο ΠΑΟΚ να είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάει όσο μακρύτερα γίνεται στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι βασικοί μου στόχοι και εγώ να προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο γίνεται και μπορώ να υλοποιήσω. Μέχρι την ολοκλήρωση του νέου μου συμβολαίου, θα προσπαθήσω για το καλύτερο και μπορεί να ανανεώσω και πάλι. Μέχρι τότε πρέπει να παλέψω να αποδείξω πως είμαι ικανός για το καλύτερο, να προσπαθήσω για το καλύτερο και να εργαστώ για αυτά που στοχεύω».

Στο τέλος, σχολίασε για τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος: «Νομίζω πως οι λόγοι είναι περισσότεροι του ενός και δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα γι’ αυτό. Μπορεί να είμαι έμπειρος, αλλά δεν νομίζω πως είμαι ο πιο κατάλληλος για να δώσω εξηγήσεις για το φαινόμενο αυτό. Είμαι ένας παίκτης που απλά προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Άλλες φορές παίζω καλά, άλλες όχι και τόσο. Στη ζωή ενός παίκτη υπάρχουν καλές και κακές περίοδοι. Προσπαθώ να μην έχω κακές περιόδους και να ελαχιστοποιήσω τις αρνητικές παρουσίες μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης