Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, μετά το πέρας των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι της Σλοβακίας λόγω ενοχλήσεων στην κατάφυση του δικέφαλου τένοντα στο αριστερό πόδι υποβλήθηκε σήμερα το βράδυ σε μαγνητική και διαπιστώθηκε πως υποφέρει από θλάση α΄ βαθμού στον «δικέφαλο» του αριστερού ποδιού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης από 7 έως 10 μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα ο Ράζβαν Ρατς που αγωνίστηκε σε δύο 90λεπτα με την Ρουμανία δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, όπως και οι Στέφανος Αθανασιάδης, Παναγιώτης Γλύκος που έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς κι έκανε θεραπεία, ο Εγιάλ Γκολάσα έβγαλε τα ράμματα στο δάκτυλο του ποδιού του και ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που χθες βράδυ υπεβλήθη σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Εθνικής Νέων έχει υποστεί ρήξη έξω θυροειδούς συνδέσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης