Μία προπόνηση περιλάμβανε η σημερινή προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο (2/2, 19:30, Novasports 1) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η προπόνηση αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία και προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε θεραπεία. Ο Ισπανός αμυντικός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εξέταση επαναξιολόγησης του τραυματισμού του στον τένοντα του ορθού μηριαίου, η οποία έδειξε πως η πορεία της αποκατάστασής του δεν έχει την προσδοκώμενη πορεία, καθώς ο οργανισμός του δεν έχει ανταποκριθεί ικανοποιητικά στις θεραπείες. Ο Κρέσπο θα συνεχίσει με συντηρητικό πρόγραμμα θεραπειών και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες. Ωστόσο, υπάρχει πάντα η υποψία πως ο Ισπανός αμυντικός μπορεί να χρειαστεί μακρόχρονη απουσία για την πλήρη αποκατάσταση του τραύματος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (1/2) θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, στην αυριανή πρόσκληση του ΑΣ ΠΑΟΚ στους βουλευτές Α΄ και Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης δεν θα παραστούν με απόφαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ οι Βουλευτές του Νομού Θεσσαλονίκης. «Επειδή το κλίμα είναι τεταμένο, κρίναμε ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν πρέπει να πάμε στη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο στο PAOK Sports Arena», είπε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης