Την ευθύνη για τη βαριά ήττα με 3-0 σκορ που γνώρισε ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό ανέλαβε ο Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας ότι «θέλω να κάνω είναι να ζητήσω συγγνώμη για αυτό το αποτέλεσμα, το φταίξιμο είναι δικό μου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Θεωρώ πώς στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ωστόσο δυστυχώς στην πρώτη τελική ενέργεια του ο Παναθηναϊκός κατάφερε και σκόραρε. Μετά κάναμε αλλαγές για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα, ωστόσο όταν γίναμε πιο απειλητικοί δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ».

Για το αν κάνει βήματα πίσω η ομάδα: «Eίναι αλήθεια ότι δυσκολευόμαστε πολύ στο να βρούμε την ισορροπία. Προερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, μεσολάβησε η διακοπή των Εθνικών ομάδων, εμείς προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πολύ σκληρά και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ζητήσω συγγνώμη για αυτό το αποτέλεσμα το φταίξιμο είναι δικό μου».

Για το τι μπορεί να αλλάξει ενόψει του ματς με την ΑΕΚ: «Αυτό το παιχνίδι το αφήνουμε πίσω μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κάνουμε το παν για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης