Με απόφαση για νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ολοκληρώθηκε σήμερα, στο γήπεδο της Τούμπας, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Διαδικασία κατά την οποία καταγράφηκαν τα οικονομικά δεδομένα για την εταιρική χρήση από 01.07.2019 ως 30.06.2020. Τα έσοδα της ΠΑΕ, σε αυτό το διάστημα, έφτασαν τα 25,2 εκατ. ευρώ, ποσό που για την προηγούμενη οικονομική χρήση, ήταν στα 46 εκατ. ευρώ.

Η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αφορά στα 9,9 εκατ. ευρώ και μέρος αυτής θα καλυφθεί με την κεφαλαιοποίηση δανείου της Dimera στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ύψους 4,4 εκατ. ευρώ. Η επένδυση – μέχρι και την προηγούμενη χρήση- του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε να κάνει με ποσό 149 εκατ. ευρώ, το οποίο, με την κάλυψη και της νέας ΑΜΚ, φτάνει στα 159 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόντες στη συνέλευση ήταν ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ και εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοντσάρεβα, ο β΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος, και μικρός αριθμός μικρομετόχων.

Θέση εξωδιοικητικού στελέχους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ακόμη, αποφασίστηκε να έχει ο Βασίλης Χατζηαποστόλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς θα έχει στον «Δικέφαλο» το ρόλο του συντονιστή δικτύου συνεργασιών του στη Βόρεια Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης