Ουάρντα: «Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 15:08
Ουάρντα: «Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του έκανε ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος τόνισε ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πάντως ότι θέλει να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

«Το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Δεκέμβριο. Έχω πρόταση από μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει. Εγώ όμως θέλω να παίξω εκτός Ελλάδας, πέντε χρόνια είναι αρκετά» ανέφερε αρχικά ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός στο «yallakora.com» και πρόσθεσε:

«Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε μια άλλη χώρα. Έχω ένα στόχο και ένα όνειρο στην Ευρώπη και προσπαθώ να τον φτάσω και να τον πετύχω. Η επιστροφή στην Αίγυπτο δεν είναι τόσο πιθανή αυτή τη στιγμή. Θα ερχόμουν μόνο για να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

Μεταξύ άλλων επισήμανε: «Είμαι δανεικός από τον ΠΑΟΚ και παίζω καλά στην ΑΕΛ, αλλά υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στον πρόεδρο της Λάρισας και στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

»Ο πρόεδρος με πήρε τηλέφωνο πριν τρεις ώρες για να μου πει ότι φεύγω από την ομάδα, ότι θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ μετά από τρεις εβδομάδες. Οι άνθρωποι εδώ με αποκαλούν Μαραντόνα της Ελλάδας. Υπάρχουν συζητήσεις για την επιστροφή μου στην Εθνική.

»Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται και ο ΠΑΟΚ θέλει να ανανεώσουμε. Δεν μου αξίζει αυτή η αντιμετώπιση. Θέλω να τους στείλω ένα μήνυμα. Αφήστε με ήσυχο, ώστε να παίξω όπως ξέρω και να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 15:23