Βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά το πρωτάθλημα κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση των πλέι οφ από την ΑΕΚ, η οποία την Τετάρτη πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα και απέκτησε το προβάδισμα για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Οι οπαδοί του «δικεφάλου» του Βορρά είναι εξοργισμένοι για την εικόνα που βγάζει η ομάδα τους στο γήπεδο, έχοντας βάλει στο… στόχαστρό τους τον Άμπελ Φερέιρα, καθώς και ορισμένους παίκτες του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ αυτών είναι και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος άνοιξε… διάλογο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μέσω social media.

Όλα ξεκίνησαν όταν η οπαδική σελίδα του ΠΑΟΚ στο Facebook «PAOK FC-RETRO STORIES» ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Μπίσεσβαρ να σκύβει για να αποφύγει την μπάλα, έπειτα από βολέ του Μπάρκα.

Ο Ολλανδός μέσος των «ασπρόμαυρων» αφού είδε τη συγκεκριμένη δημοσίευση ξεκίνησε διαμάχη με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση: «Τι θέλεις να πεις με αυτό το βίντεο, πες το στα αγγλικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία αρκετοί οργισμένοι οπαδοί του συλλόγου άρχισαν να σχολιάζουν και να απαντούν σε έντονο ύφος στον Μπίσεσβαρ.

Μάλιστα μερικοί εξ αυτών του ζητούσαν να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Σε ευχαριστούμε για τα τελευταία 2-3 χρόνια αλλά αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο τότε καλύτερα να αποχωρήσεις από την ομάδα» ήταν ένα από τα πιο… κόσμια σχόλια που γράφτηκαν!

Από τη μεριά του ο παίκτης του ΠΑΟΚ απάντησε: «ΟΚ. Σε ευχαριστώ για την εξήγηση αλλά και πέρσι και πρόπερσι περπατούσα στο γήπεδο. Προφανώς και δεν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και τα αρνητικά σου σχόλια δεν βοηθούν κανέναν. Καλή τύχη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης