Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την Παρασκευή (4/09) ότι κατέβαλε το ποσό των 24 εκατ. ευρώ στην ισπανική Αλμερία, προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα του 21χρονου επιθετικού, Ντάργουιν Νούνιες.

Ο νεαρός Ουρουγουανός στράικερ, ο οποίος θεωρείται ως ο «διάδοχος» του Έντινσον Καβάνι στη γραμμή κρούσης της «Σελέστε», έβαλε την υπογραφή του στο πενταετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι «Αετοί» της Λισαβόνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο παίκτης με την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League μπήκε και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 150 εκατ. ευρώ, όπως έκανε γνωστό ο αντιπρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου.

Ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μπενφίκα

Το ποσό της αγοράς του Νούνιες καθιστά τον ποδοσφαιριστή ως τον πιο ακριβοπληρωμένο στα χρονικά του συλλόγου, πρωτιά που κατείχε μέχρι πρότινος ο Μεξικανός στράικερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν στην 2η κατηγορία της Ισπανίας ο Νούνιες πέτυχε 16 γκολ σε 30 αγώνες. Χρίστηκε διεθνής για πρώτη φορά στην Εθνική Ουρουγουάης τον Οκτώβριο του 2019, με απολογισμό ένα γκολ στην «παρθενική» του εμφάνιση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης