Στην περυσινή σεζόν του αήττητου νταμπλ ο Πορτογάλος Σέρτζιο Ολιβέιρα, αγωνίστηκε μόνο για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος σαν δανεικός από την Πόρτο. Ήταν όμως αρκετό για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ αποφασιστικά στην κατάκτηση των δυο τίτλων του και να γράψει το όνομά του στη χρυσή αυτή λίστα των πρωταθλητών.

Σήμερα ο Πορτογάλος μέσος που είναι βασικό στέλεχος της Πόρτο θυμήθηκε την περυσινή πορεία με τον ΠΑΟΚ που σαν τώρα γιόρτασε την κατάκτηση του τίτλου: Είπε: «Ήταν φανταστικά. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές για τον σύλλογο. Το ότι πήραμε το πρωτάθλημα αήττητοι τα λέει όλα…»,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν δέθηκε τόσο με τον ΠΑΟΚ, και αν αυτό το περίμενε μέσα σε διάστημα λίγων μόνο μηνών, παραδέχθηκε: «Δεν το περίμενα όχι. Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, ήταν ένα νέο βήμα για εμένα. Νομίζω ότι πρέπει να ζήσεις αυτό το συναίσθημα και την υποστήριξη που δίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι στον σωστό δρόμο για να κάνει μεγάλα πράγματα. Μου λείπει η χώρα, οι οπαδοί, ο σύλλογος. Κάποιες στιγμές είναι απλά συναίσθημα. Οι οπαδοί είναι γεμάτοι αγάπη. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα την αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ».

Μάλιστα ο ξένος ποδοσφαιριστής, αποκάλυψε πως δέχεται πολλά μηνύματα από τους φίλους του ΠΑΟΚ προκειμένου να επιστρέψει με τον ίδιο και είπε: «Δέχομαι πολλά μηνύματα στο instagram και όλοι μου λένε να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω! Τώρα παίζω στην Πόρτο, παλεύουμε για το πρωτάθλημα, αφού έχουν μείνει δέκα ματς. Κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω και να κερδίσω ξανά το πρωτάθλημα…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης